Meer resultaten voor magento

magento
Magento shop ondersteund door Pro's' met 17 jaar ervaring. Lees nu!
Deze en vele andere elementen zorgen voor realistische ideeën die u waar kan maken en terug kan laten komen binnen uw Magento webshop. Als u meer vragen heeft over de werking van Magento, neem dan gerust contact met ons op.
Magento 2 webshop Webshop laten maken Dutchwebdesign.
Een module toevoegen waarin een actie aangekondigd wordt. Gebruik slides om jouw campagne in het oog te laten springen. Een snelle koppeling naar diverse sociale media waarop jouw bedrijf te vinden is. GEO IP module. Automatisch de bezoeker doorsturen naar de website vertaald op basis van locatie. Wij koppelen met. Gemakkelijk gekoppeld met Monta Packing. Probleemloos en direct gekoppeld met Active Ants. Eenvoudig gekoppeld met Yoursuprise. Direct en gemakkelijk gekoppeld met Taartenwinkel.nl. Simpel en snel gekoppeld met Topbloemen. Moeiteloos gekoppeld met Coachview. Gemakkelijk en snel gekoppeld met PostNL. Simpel en direct gekoppeld met DHL. Snel en eenvoudig gekoppeld met Bol.com. Makkelijk gekoppeld met Beslist.nl. Probleemloos en snel gekoppeld met E-bay. Direct gekoppeld met Groupon. Makkelijk gekoppeld met Accountview. Snel en eenvoudig gekoppeld met Exact online. Makkelijk gekoppeld met onze eigen Akeneo connector. Moeiteloos gekoppeld met SAP Business One. Simpel en snel gekoppeld met Microsoft Dynamics. Makkelijk en snel gekoppeld met Unit4. Gemakkelijk gekoppeld met Ariba Network. Eenvoudig en snel gekoppeld met Wolters Kluwer Tax Accounting. Simpel gekoppeld met GLS. Snel en gemakkelijk gekoppeld met PostNL. Eenvoudig gekoppeld met DLS. Moeiteloos en snel gekoppeld met Centraal boekhuis. Zo pakken wij een Magento 2 webshop project aan.
Magento MediaCT.
Is het tijd om te migreren naar Magento 2? Met jaren ervaring en Magento 2 gecertificeerde consultants en developers kijken we graag mee naar de uitdagingen en mogelijkheden van een Magento 1 naar Magento 2 migratie. Op een ander platform dan Magento, maar wel interesse in Magento 2?
Migratie van Magento 1 naar 2: live in twee maanden Marketingfacts.
Houd er rekening mee dat Magento 2 standaard veel interessante features heeft die eerder niet standaard beschikbaar waren in Magento 1. Met Magento 2 Shipping is het standaard mogelijk om een variatie aan verschillende wereldwijde verzenders aan te bieden voor je klanten.
e-commerce-producten Online verkoopplatform Magento Commerce.
Geef producten automatisch weer op prijs, kleur, releasedatum en meer. Of houd handmatige controle voor speciale artikelen. Aan de slag. Overal verkopen en afronden. Geef je klanten de aanschafopties die zij willen en handel ze af waar jij maar wilt: pc, PoS of tablet. Aan de slag. Bedien B2C en B2B-klanten via één platform. Beheer offertes met hetzelfde gemak als bestellingen en gebruik dezelfde branding voor al je sites zonder het gedoe met meerdere instances. Aan de slag. Verkoop meer met robuuste zakelijke inzichten. Maak je geen zorgen meer over het uitvinden van de gemiddelde bestelwaarde, de langetermijnwaarde van klanten of andere kernmetrics. Aan de slag. Voeg de functies toe die je nodig hebt. Pas je verkoopervaring aan met duizenden uitbreidingen en thema's' op onze marktplaats. Aan de slag. Een gratis, virtueel evenement met praktische adviezen waarmee je bedrijf zich kan aanpassen aan de digitale uitdagingen van vandaag. Schrijf je nu in. Ontdek Adobe Commerce Cloud, een oplossing die de flexibiliteit van Magento Commerce combineert met de bedrijfstools van Adobe Experience Cloud.
Wat is Magento? Alles wat je moet weten over het CMS! Klik Steen.
Wanneer er namelijk ook maar een klein scheurtje in het schild van Magento ontstaat, wat al erg onwaarschijnlijk is, dan wordt er vrijwel onmiddellijk een oplossing voor gevonden. Voor wie is Magento Geschikt? Magento is hét CMS voor online ondernemers die graag zelf het heft in handen hebben, zonder al teveel moeite natuurlijk.
Magento shop ondersteund door Pro's' met 17 jaar ervaring. Lees nu!
Magento is momenteel het meest groeiende open systeem pakket en heeft daarmee een stevige positie op de markt. Steeds meer bedrijven kiezen Magento als open systeem pakket om hun webshop op te draaien. Magento biedt een grote variatie aan tools en extensions, waarmee je de gebruiksvriendelijkheid en persoonlijke voorkeuren kunt uitbreiden. Daarnaast is het bij Magento ook mogelijk om meerdere webshops op één systeem te draaien. Hiermee heeft u een gezamenlijk voorraadbeheer voor al uw webwinkels. Contact opnemen over Magento. of bel 024 30.100.30. GA VOOR PERFORMANCE. Woensdag weet klanten te verbazen met unieke en krachtige webshops. Al onze webshops zijn geoptimaliseerd voor Google en direct klaar voor gebruik. Meer informatie over onze vaardigheden of een Magento website laten maken? Dan komen we graag met u in contact! Contact opnemen 024 30.100.30. Een van de meeste veelzijdige en meest gebruikte platformen voor online verkoop. Meer dan 10.000 Magento extenties beschikbaar voor nog meer mogelijkheden. Door het toepassen van regelmatige updates een blijvend veilige shop.
Magento 2 is dé nieuwe standaard voor E-commerce West Point Digital.
Natuurlijk kunt u ook een live Magento 2 demo krijgen, waarin u zowel de features krijgt te zien, als een overzicht van de belangrijkste verbeteringen en hoe de migratie naar Magento 2 in zijn werk kan gaan. West Point Digital is Magento specialist en wij staan voor u klaar.

Contacteer ons